“Kom videre mand” er et gratis tilbud til mænd der vil videre fra en skilsmisse. Vi tilbyder et nyt fælleskab 1x om ugen for 8 mænd i 8 uger. Hver uge har møderne konkrete emner der er udviklet af mænd til mænd, for at give værktøjer til at komme videre. Kom Videre Mand er et effektivt forløb, der kan hjælpe dig der står i en af disse situationer:

  • Kæmper for at forhindre en skilsmisse
  • Står midt i en svær skilsmisse
  • Har svært ved at komme videre efter en skilsmisse.

Udbudt i Midt- og Nordjylland – samarbejde mellem Frivilligcentre
Frivilligcentrene i Mariagerfjord, Jammerbugt, Hjørring, Thisted, Frederikshavn og Aalborg udbyder Kom Videre Mand forløb i samarbejde. Kontakt dit lokale frivilligcenter for at høre nærmere eller kontakt De Frivilliges Hus i Aalborg som koordinerer opstarten af grupper.

I Midtjylland koordineres opstarten af Frivilligcenter Silkeborg, i et samarbejde med Frivilligcentre i Randers, Struer, Viborg, Århus, Ikast-Brande og Herning.

Tilmed dig her
Kontakt dit frivilligcenter for en nærmere snak, eller kontakt De Frivilliges Hus i Aalborg der koordinerer tilmeldingerne. Klaus@frivillighuset.dk tlf. 98 111344. De Frivilliges Hus har åbent for telefonerne man-fred kl. 9.30-15.30.
Læs mere om konceptet her: komvideremand.dk

Gruppeforløb i Mariagerfjord
NB! Der er netop startet gruppeforløb i Mariagerfjord Kommune d. 10. november 2016. Der er stadig ledige pladser, så henvend dig hurtigst muligt. Vil du med, så kontakt Cæcilie på cille@fcmf.dk eller tlf. 93 40 95 60:
Se videoen med gruppelederen nedenfor her:

Interview i TV2 Østjylland med deltager i Kom Videre Mand:

DEL